Σεμινάριο Ψυχοφαρμακολογίας,

από 6 Οκτώβρη μέχρι 8 Δεκέμβρη 2018 

Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος – Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων σας προσκαλεί στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 6 Οκτωβρίου 2018 έως 8 Δεκεμβρίου 2018, στα γραφεία της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος, Κερασούντος 24, ΤΚ 15771, (ισόγειο).

 

Επισυναπτόμενο θα βρείτε το πρόγραμμα των ημερών διεξαγωγής του σεμιναρίου. 

Κόστος Συμμετοχής: 

  • Για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος το κόστος είναι 280 ευρώ.

  • Για μη μέλη και μέλη μη ταμειακώς ενήμερα το κόστος είναι 360 ευρώ.

  • Για τους Ειδικευόμενους το κόστος θα ανέρχεται στα 240 ευρώ. 

  • Για την παρακολούθηση μεμονωμένων θεματικών  το κόστος είναι 60 ευρώ / θεματική. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Παιδοψυχίατροι (ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι), Ψυχίατροι και Ιατροί άλλων ειδικοτήτων. 

 

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Δηλώσεις συμμετοχής έως 1/10/2018 στο email: info@hscap.gr

 

 

Θα υπάρξει μοριοδότηση από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. 

Για τους συναδέλφους εκτός Αθηνών θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου μέσω διαδικτύου σε live streaming. (Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα). 

Το σεμινάριο ψυχοφαρμακολογίας διοργανώνεται από την εταιρεία μας και απευθύνεται στους συνάδελφους παιδοψυχιάτρους λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες εξελίξεις στο πεδίο αυτό και περιλαμβάνει τις κύριες χρησιμοποιούμενες φαρμακευτικές κατηγορίες στα παιδιά και τους εφήβους. Το σεμινάριο περιλαμβάνει 25 εκπαιδευτικές ώρες σε 6 Σάββατα, όπου σε κάθε ένα από αυτά θα καλύπτεται μια ξεχωριστή φαρμακευτική κατηγορία (αντιψυχωσικά, αντικαταθλιπτικά, σταθεροποιητές κλπ) ενώ το τελευταίο Σάββατο θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν δεοντολογικές και ηθικές προεκτάσεις της ψυχοφαρμακολογίας στα παιδιά.  Οι εισηγητές θα εστιάσουν τόσο στα σύγχρονα δεδομένα όσο και σε θεωρητικές (μηχανισμός δράσης, αλληλεπιδράσεις) και πρακτικές γνώσεις (ενδείξεις, δοσολογία) με κύριο στόχο την καθημερινή κλινική πρακτική του παιδοψυχίατρου. Με στόχο να δοθεί η δυνατότητα και στους συναδέλφους εκτός Αθηνών να το παρακολουθήσουν, θα υπάρξει μετάδοση του σεμιναρίου μέσω live streaming. Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το σεμινάριο είναι αυτοχρηματοδοτουμενο, στηριζόμενο αποκλειστικά στη συμμετοχή των μελών μας, και αποτελεί επιλογή της εταιρείας μας να μην υπάρχει υποστήριξη και χορηγίες από φαρμακευτικές εταιρείες ή άλλες πηγές"

 

 

Με τιμή

ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

© 2020 by ISL Networks

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now