ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ

Το ΔΣ της ΠΕΕ με μεγάλη θλίψη αναγγέλλει την απώλεια της αγαπητής συνάδελφου και φίλης ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ. 
Η Παιδοψυχιατρική Κοινότητα με θλίψη αποχωρίζεται ένα από τα εκλεκτά της μέλη που υπηρέτησε και υπερασπίστηκε με ευσυνειδησία και συνέπεια τη παιδοψυχιατρική της ταυτότητα.  
Η Αγγελίνα, σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών, ήταν άνθρωπος πρόσχαρος, ευγενής και αγαπητός στους συναδέλφους. Ήταν αφοσιωμένη στους ασθενείς της και στο κλινικό της έργο. Από τη θέση της ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών υπηρέτησε με θέρμη το εκπαιδευτικό έργο υποστηρίζοντας και στις πιο δύσκολες στιγμές τους νέους συναδέλφους μέσω της εκπαίδευσης και της εποπτείας. Υπήρξε πρόθυμη και πάντα διαθέσιμη σε κάθε συνεργασία για το κοινό καλό.
Η Αγγελίνα, νέος και ζωντανός άνθρωπος, είχε πολλά να δώσει ακόμα τόσο στην οικογένεια της, όσο και στην Παιδοψυχιατρική.
Θα τη θυμόμαστε πάντα σαν ένα μέλος μας άξιο ΣΕΒΑΣΜΟΥ και ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ. 

 

Για το ΔΣ 

 

                       Ο πρόεδρος                                           Η Γεν. γραμματέας

Δημήτρης Αναγνωστόπουλος                                Ευγενία Σουμάκη

Στην κηδεία της η οποία θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 στις 12:00 στον Αγ. Ανδρέα Πατρών, η Εταιρεία μας θα αντιπροσωπευθεί από τον Πρόεδρο και αντί στεφάνου θα κατατεθεί το ποσό των 100 ευρώ στο Σωματείο "Φλόγα" όπως είναι η επιθυμία της οικογένειας.

© 2020 by ISL Networks

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now