Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

 

Ενόψει των προσεχών εκλογών ανάδειξης νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΠΕΕ-ΕΝΩΨΥΠΕ θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι: 

 

Τα εκτός Αττικής μέλη μπορούν να ψηφίσουν με συστημένη επιστολή αποστέλλοντας τον ειδικό φάκελο με το ψηφοδέλτιο (που θα έχουν παραλάβει δέκα ημέρες πριν από την ψηφοφορία) στην Εφορευτική Επιτροπή και η ψήφος τους θα καταγραφεί, εφόσον η επιστολή αυτή φτάσει στα γραφεία του Συλλόγου έως την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14:00.
 

Παρακαλείσθε- όσοι δεν το έχετε ήδη φροντίσει - όπως τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, αφενός για να είναι έγκυρη η ψήφος σας και αφετέρου για να καταρτιστεί ο εκλογικός κατάλογος.

 

Η ετήσια συνδρομή είναι 50€ για τα τακτικά μέλη και 10€ για τα δόκιμα μέλη. 

 

Σε περίπτωση που δεν προσέλθετε στο εκλογικό κέντρο (Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία") θα πρέπει η κατάθεσή σας να γίνει μέσω τραπέζης, μέχρι την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019.

 

Για την ενημέρωσή σας σχετικά με τις οφειλές σας όπως και οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Εταιρείας στο τηλέφωνο: 6956332399 ή στο Email: info@hscap.gr

© 2020 by ISL Networks

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now